تبلیغات
مدرسه راهنمایی قدس ناحیه 2 اصفهان

مدرسه راهنمایی قدس ناحیه 2 اصفهان
خدا تنها، تنهاییست که تنها را تنها نمی گذارد 
نویسندگان
نظر سنجی
نظرتون درباره ی مطالب وبلاگ چیه ؟




ابر برچسب ها


ازکلاس شیرینی پزی ما دیدن کنید

تهیه بیسکویت پرتقالی

بیسکویت پرتقالی

شکر و کره را با هم مخلوط می کنیم و با همزن برقی آنقدر می زنیم

تا رنگ آن روشن شود و پُـف کند. سپس زرده تخم مرغ،

آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را می افزاییم و

مخلوط می کنیم تا به صورت یکنواخت درآید...

بیسکویت پرتقالی

مواد لازم:
کره نرم شده 115 گرم 
پودر شکر یک لیوان 
زرده تخم مرغ 2 عدد 
آب پرتقال تازه 1 قاشق غذا خوری 
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری 
آرد ساده 200 گرم 
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری 
نمک یک چهارم قاشق چایخوری 
یکینگ پودر 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:
شکر و کره را با هم مخلوط می کنیم و با همزن برقی

آنقدر می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پُـف کند.

سپس زرده تخم مرغ، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را

می افزاییم و مخلوط می کنیم تا به صورت یکنواخت درآید.

در ظرفی دیگر آرد ساده، آرد ذرت ، نمک و بیکینگ پودر

را با یکدیگر مخلوط کرده والک می کنیم. آنگاه مخلوط

حاصل را به مخلوط اول (که طرز تهیه آن در بالا آمد)،

اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا به صورت خمیر در آید.

خمیر را در یک کاغذ روغنی می پیچیم و به مدت 2ساعت

در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از این مدت خمیر را

از یخچال بیرون می آوریم و از خمیر به اندازه های یک

قاشق سوپخوری برمی داریم و گلوله کرده و بر روی

کاغذ روغنی( کاغذ روغنی را در سینی فر انداخته و آن را چرب می کنیم)

با فاصله 3 تا 5 سانتی متر می چینیم. سپس خمیر گلوله

شده را فشار می دهیم تا مسطح شود. آنگاه سینی را در فری

که از قبل با درجه حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190

درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 10- 8 دقیقه قرار می دهیم

تا بیسکویت ها طلایی شوند. بعد از پخت، بیسکویت ها را از فر

بیرون می آوریم و روی تور سیمی قرار می دهیم تا خنک شوند.


آموزش پخت کیک شوکو هالیک درمنزل

● مواد لا زم :
▪ ۱ بسته پودر شکلا ت ۱
▪ بسته پودر پودینگ شکلاتی 
▪ شیر ۱ پیمانه 
▪ کرم ۲/۱ پیمانه 
▪ تخم مرغ ۴ عدد 
▪ شکلات تخته ای ۱ 
▪ پاکت گردوی خرد شده ۱ پیمانه ...

● طرز تهیه:
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . قالب را چرب می کنیم .

پودر پودینگ و پودر کیک شکلا تی و شیر و کرم و تخم مرغها

را در ظرف بزرگی خوب مخلوط می کنیم و در روی حرارت ملا یم

قرار می دهیم تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس در روی حرارت

بالا برای ۲ دقیقه قرار می دهیم . گردو و شکلا ت را هم به مایه

اضافه می کنیم و قاطی می کنیم . مایه آماده شده را در قالب میریزیم

و می گذاریم برای ۵۵ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند.

سپس کیک را از فر بیرون آورده و میگذاریم برای ۲۰ دقیقه

بماند تا سرد شود. میتوانیم روی آنرا با شکر و توت فرنگی تزیین کنیم. 


 

kooloocheh

مواد لازم : 
آرد / دو و نیم پیمانه 
تخم مرغ / 3 عدد 
شکر / 1 پیمانه 
روغن جامد / 1 پیمانه 
شیر / یک دوم پیمانه 
ماست / یک دوم پیمانه 
وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری 
بیکنیگ پودر / یک و نیم قاشق چایخوری


طرز تهیه :
ابتدا روغن و شکر را با همزن برقی زده ، تخم مرغ ها را دانه دانه

اضافه کرده وانیل را هم اضافه کنید بعد شیر را اضافه کرده

از قبل بیکنیگ پودر را به ماست اضافه کرده این مایع را

هم به ظرف اصلی اضافه کرده در آخر آرد را آرام آرام اضافه کرده

و هم بزنید بعد دستگاه ساندویج میکر را از سه دقیقه

قبل گرم کرده بعد آن را با کمی روغن مایع و برس چرب کرده

و از مایه اصلی به اندازه یک قاشق سوپخوری سر پر در

هر یک از خانه های ساندویج میکر ریخته و درب دستگاه

را بسته به مدت 3 دقیقه صبر کرده بعد درب دستگاه با راباز کرده

اگر زیر آن طلایی نشده بود مجددا 2 دقیقه دیگر زمان دهید .

نکته :
نامگذاری این کلوچه به این دلیل است که در

دستگاه ساندویچ میکر درست می شود.

شیرینی ایرانی - شیرینی بهشتی

ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با

هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و

آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم...

مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق غذاخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
قیف شیار دار شیرینی پزی مخصوص شیرینی بهشتی


طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن

به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم

به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. توجه نمایید خمیر

این شیرینی باید زیاد ورز داده شود .سپس خمیر را به سه

قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت

را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم .

سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی

درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین

روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید.

سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵

الی ۲۰ دقیقه بگذارید. این شیرینی خشک را مدت طولانی در

ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید

 

طرز تهیه کیک قهوه

برای تهیه کیک قهوه به مواد زیر نیاز داریم:تخم مرغ ها

را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده،

قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید...

مواد لازم :
آرد یک و یک چهارم لیوان 
کره ی ذوب شده 1 لیوان 
پودر شکر 1 لیوان 
تخم مرغ 3 عدد 
مایه خمیر نصف قاشق مرباخوری 
زنجبیل نرم شده یک چهارم قاشق مرباخوری 
قهوه 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل

را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر

نرم و یکدست شود.

مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و

کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را

در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید.

بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از

سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.

کیک شکلاتی سریع 


مواد اولیه این کیک خوشمزه و بدون تخم‌مرغ در اکثر

آشپزخانه‌ها در دسترس است و می‌توانید آن را همراه با

مقداری بستنی یا خامه و یا پودر قند میل کنید.

زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه

chocolate-cake

مواد لازم:
آرد: 3 پیمانه
شکر: ‌2 پیمانه
آب سرد: 2 پیمانه
روغن: 3/2 پیمانه
پودر کاکائو: 2/1 پیمانه
جوش شیرین: 2 قاشق چای‌خوری
سرکه سفید: 2 قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
وانیل: یک قاشق چای‌خوری 


طرز تهیه: 
• ابتدا فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
• در یک کاسه بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید

و با یک دستگاه همزن برقی آن‌ها را خوب باهم مخلوط کنید.
• خمیر حاصله را در یک کیک پز به ابعاد 6*23*33 که کف

و دیواره‌های آن چرب شده بریزید.
• مایه کیک را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که یک

خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید،‌ حرارت می‌دهیم.
• اکنون کیک آماده است و می‌توانید آن را همراه با مقداری

بستنی یا خامه و یا پودر قند میل کنید.

طرز تهیه فلورانتین

کره را ذوب کرده، خامه و شکر را به کره بیافزایید و با

هم مخلوط کنید. مخلوط حاصل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید...

طرز تهیه فلورانتین

مواد لازم:
کره ی پاستوریزه 40 گرم 
خامه ی فرم گرفته یک پیمانه سر پر 
شکر سه چهارم پیمانه 
پوست پرتقال 70 گرم 
بادام پرک 140 گرم 
آرد سفید گندم سه چهارم پیمانه 
شکلات قهوه ای خرد شده 250 گرم 
روغن جامد 2-1 قاشق غذاخوری


روش تهیه :
کره را ذوب کرده، خامه و شکر را به کره بیافزایید و با هم

مخلوط کنید. مخلوط حاصل را روی حرارت ملایم قرار دهید

تا به جوش آید، سپس از روی حرارت بردارید. پوست پرتقال ،

بادام پرک و آرد را به آن بیافزایید و به خوبی مخلوط کنید.

از مخلوط آماده شده به اندازه ی دلخواه بردارید و در

سینی فر- که چرب شده- بریزید، و سطح آن را صاف کنید و در

طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد

گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار داده، سپس از فر خارج کنید.

دقت کنید که وسط شیرینی پخته و لبه ی آن کمی طلایی شود.

(با استفاده از چاقو امتحان کنید می بایستی به راحتی از سینی جدا شود

و نرم نباشد اگر نیاز بود به فر برگردانید تا کاملاً پخته شود)

شیرینی ها را روی پنجره ی فلزی خنک کنید.

شکلات را به روش *بن ما ری ( که طریقه آن در زیر آمده است)

ذوب کنید، روغن را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید

تا یکدست شود. در این هنگام سس شکلات آماده است.

با کاردک فلزی روی سطح شیرینی را سس شکلات بمالید

و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

*روش بن ماری : ظرف محتوی شکلات را بر روی ظرف آبی

که در حال جوش است قرار دهید. دراین حالت شکلات بر

اثرحرارت غیرمستقیم ذوب می شود

کاپ کیک

 

مواد لازم برای داخل کاپ کیک:

  • سیب= ۳ عدد
  • شکر=۴/۱ لیوان
  • دارچین=۲ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای خمیر کاپ کیک:

  • آرد=۲ و ۴/۳ لیوان
  • بیکینگ پودر=یک قاشق غذاخوری
  • نمک=کمی
  • کره ذوب شده در حرارت اتاق=۱۰۰ گرم
  • شکر=۲ لیوان
  • شیر=۴/۱ لیوان
  • وانیل=۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ=۴ عدد
  • مغز گردو ریز شده=۲/۱ لیوانروغن=۴/۱ لیوان

طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را پوست کنده به قطعات کوچک مربعی شکل خرد کنید.

سپس با شکر و دارچین مخلوط کنید.
مخلوط سیب و دارچین و شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت

ملایم کمی تفت دهید.مواد را کنار بگذارید.
فرن را گرم کرده سپس کاغذا های مخصوص کاپ کیک را در قالب

مخصوص کاپ کیک بچینید.
تمام مواد خشک لازم برای خمیر را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید.


در ظرفی جداگانه کره+روغن+شکر+شیر+وانیلرا با همزن

 

 دستی خوب بزنید.
تخم مرغ ها را به ترتیب به مواد اضافه کرده هم بزنید.
آرد را با بیکینگ پودر و کمی نمک مخلوط کرده کم کم به مواد

 اضافه کرده و مواد را همزن دستی هم بزنید سپس مغز گردوی ریز

 شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
مقدار کمی از مواد را در قالب کاپ کیک ریخته سپس روی آن

 کمی از مخلوط سیب و دارچین و شکر بریزید سپس کمی از مواد

 برداشته روی مخلوط سیب و دارچین بریزید.سپس مقدار کمی از

مخلوط سیب و دارچین روی کیک ها بگذارید.
قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید

 بگذارید تا کیک با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد.

نظریادتون نره(تهیه مطالب فخری)




[ پنجشنبه 17 فروردین 1391 ] [ 09:15 ق.ظ ] [ فاضل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب